Etkinlik Hakkında

Dikkat! Bu etkinliğin tarihi geçti!

Bu yılbaşı eğlencesi de Sheraton Grand Otel Samsun’da dolu dolu geçecek…

Gökçe Kırgız ve orkestrası Yeşilırmak Balo Salonu’nda sahne alırken, 23. katta yer alan Executive Club Lounge’da Dj İnanç Seven performansı sergilenecek. Ristorante Fora’da yeni yıl yemeği, misafirlere lezzet şöleni yaşatacak. Çocuklarında unutulmadığı yılbaşı gecesinde babysitter eşliğinde “Çocuk Balosu” programı gerçekleşecek.Yeni yıl için düzenlenen organizasyonlar içerisinde yer alan Gökçe Kırgız ve orkestrası ile yeni yıl balosu güzel bir eğlence arayanlar için uygun bir alternatiftir.Muhteşem sahne performansıyla yeni yılda sahneye çıkacak olan Gökçe Kırgız, orkestrasıyla beraber yılbaşında en prestijli otellerden biri olan Sheraton Grand‘da sevenleriyle buluşuyor. Yeni yıl balosu tadında düzenlenecek olan eğlencede sahne alacak ünlü şarkıcı 31 Aralık akşamında izleyenlere güzel bir müzik şöleni sunacak. Eğlence 19.30’da kokteyl ile başlayacak olup, 20.00’da balo kapısı açılacaktır. 20.15’den itibaren balo eğlencesinin gerçekleştirilmesi planlandı.
Gökçe Kırgız, orkestrasıyla beraber yılbaşında en prestijli otellerden biri olan Sheraton Grand'da sevenleriyle buluşuyor
Gökçe Kırgız, orkestrasıyla beraber yılbaşında en prestijli otellerden biri olan Sheraton Grand’da sevenleriyle buluşuyor
Muhteşem lezzetlerden oluşan bir yeni yıl yemeği, harika bir dj performansı ve çocuklar için çocuk balosu düzenlenecektir.Dört temalı olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikler, geniş bir yelpazede keyifli bir organizasyon hizmeti sunuyor.Yeşilırmak Balo Salonu’nda gerçekleşecek gecede Gökçe Kırgız ve orkestrası zengin repertuarıyla gece boyunca sürecek bir müzik ziyafeti sunacak. Ünlü sanatçı Gökçe Kırgız, etkileyici sesiyle yılbaşında sahne alıyo. Bu eğlenceyi kaçırmamak için mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız gereklidir.

Yılbaşı İçin Muhteşem Yeni Yıl Yeni yıl Yemeği

Organizasyonda yer alan temalardan biri olan Ristorante Fora’da yeni yıl yemeği, misafirlere lezzet şöleni yaşatacak. Yılbaşına özel olarak hazırlanan menüsüyle fark yaratacak olan yeni yıl yemeği, hijyenik bir ortamda ve usta aşçılar tarafından hazırlanacak. Otelde ayrıca hindi satışı da yapılmaktadır. Arzu eden misafirlere catering hizmeti verilecektir. Sipariş veren misafirlerin, siparişlerini bizzat otele gelip, teslim almaları gerekmektedir. Bunun dışında Magnolia Patisserie’de leziz yeni yıl kurabiyeleri, muhteşem yeni yıl yaş pastaları ve harika yeni yıl çikolatalarının satışı yapılıyor olacak.

Çocuk Balosu Gerçekleşecek

Yılbaşı balosu düzenlenirken, çocuklar unutulmamış. Sheraton Grand Samsun Otel, çocuklar için çocuk balosu planlayarak çocuklara yönelik kendilerine özel yemek menüsü, oyun alanları ve babysitter eşliğinde gerçekleşecek olan güzel bir program hazırlamış durumda. Dolayısıyla aileler için uygun bir yılbaşı programıdır. Ailelerin talepleri doğrultusunda uyku odası hizmeti de sunulmaktadır. Organizasyon içerisinde uyku odaları mevcut. Bu sayede çocuklu aileler, çocukları için güzel bir yılbaşı programı yapabilecekler. Yılbaşı balosu hem çocuklar hem de yetişkinler için planlanmıştır.
DJ İnanç Seven, yeni yılda izleyenlere harika bir dj performansı yaşatacak
DJ İnanç Seven, yeni yılda izleyenlere harika bir dj performansı yaşatacak

Yılbaşına Özel DJ Performansı

Katılacağınız yılbaşı programında güzel bir dj performansı dinlemek istiyorsanız; Dj İnanç Seven ile 23. Katta yer alan Executive Club Lounge’da Exclusive Party’i tercih edebilirsiniz. Geçmişten günümüze kadar en çok ilgi gören şarkıları yeni baştan düzenleyerek, bütün dikkatleri kendi üzerine çeken DJ İnanç Seven, yeni yılda izleyenlere harika bir dj performansı yaşatacak. Türkiye genelinde pek çok yerde performans sergileyen DJ İnanç Seven, yılbaşında konuklara harika bir dj performansı sunacak.