Etkinlik Hakkında

Dikkat! Bu etkinliğin tarihi geçti!

Sonbahara veda ederken yoga ve meditasyon yapıyor, doğanın renklerinin aynı zamanda dağların arasına gizlenmiş bir yürüyüş “Gölalan Şelalesi” 20 Kasım Pazar günü 09.00 / 16.30’da!

Deniz Çakıl ve mounatoutdoor ile birlikte 09.00 da Samsun’dan hareket ederek yoga ve ortalama 7 km. doğa yürüyüşü programını tamamlayıp en geç 16.30 saatlerinde geri dönülecektir.

Yoga ortalama 70 dk süreyle, önce nefes çalışması, ardından beden pratikleri ve meditasyonu programını içermektedir. Daha önceden yoga yapmış olmanıza gerek yoktur. Akışa kendinizi bırakmanız yeterlidir.

Gölalan Şelalesi akarsu yatağı boyunca yapılacak olan yürüyüş, ufak egzersizler yapan ve gününü hareketli geçiren tüm amatörler için uygundur.

Araç Kalkış Noktaları

09.00: Cumhuriyet Meydanı

09.10: Yeşilyurt AVM

09.15: CityMall AVM Karşısı

09.20: Atakum Peçko Fırın

Kontenjan:15 Kişi

Beslenme

Öğle saatlerinde yanımızda getirdiğimiz yiyecek ve atıştırmalıkları manzarayı seyrederek tüketiyor, bu sırada yürüyüşe uzun bir mola verilecektir.

Kıyafet Seçimi

Burkulmaya karşı bilekli ayakkabı öneriyor. Şapka, yedek giysi, doğaya uygun ve sportif kıyafetler tercih edilmelidir. Yandan takma çantalar omuriliğe zarar verdiğinden dolayı çift kollu sırt çantası bulundurmalısınız. Yürüyüş sırasında çantanızda minimum 1-1,5 litre arasında su ve yağmurluk bulundurulmalıdır. Güneş kremi ve güneş gözlüğü önemli faktörlerdir. Yoga matınızı yanınızda getiriyorsunuz.

Yemekler (Servis ve Aktivite) ücrete dahil değildir.