‘Sahne Sırası Sende’ Samsun ayağı tamamlandı

Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Yarışması’nın Samsun ayağı tamamlandı

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın genelinde Gençlik Merkezleri arasında bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Ses Yarışması’nın Samsun il birinciliği gerçekleştirildi. İl genelinde bulunan 9 gençlik merkezinden toplam 42 yetenekli genç, solo ses ve solo çalgı kategorilerinde birinci olabilmek için mücadele etti. Samsun’daki gençlik merkezlerinden faydalanan Roman gençlerin de katıldığı ve performanslarını sergilediği yarışma, büyük çekişmeye sahne oldu.

TRT repertuarında bulunan birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği yarışmada solo ses kategorisinde Ceren Tamkan, Gizem Bay ve Emine Önal bayanlarda, Mehmet Orhan Söylemez, Doğucan Şad ve Selim Soner Sancak da erkeklerde Samsun’u temsil etme hakkını kazandı. Solo çalgı kategorisinde ise Şerif Can Ayvaz, Burak Ulusoy ve emre Sezen Sabun Samsun il birincisi oldu.

Kategorilerinde birinci olan gençler, Ordu’da 5 Nisan 2016 tarihinde yapılacak bölge birinciliği yarışmasında Samsun’u temsil edecek.

Picture of Samsun Etkinlik

Samsun Etkinlik

Samsun’un sosyal ve kültürel hayatını takip etmek isteyenler için şehrin dijital ajandası olan SamsunEtkinlik.com, şehrin enerjisini tek bir platformda topluyor. İster yerlisi olun ister şehri ziyaret eden bir misafir, “Bugün Samsun’da ne var?” sorusunun en kapsamlı cevabını bu platformda bulabilirsiniz.

Samsun’daki etkinlik çeşitliliğini kategorize ederek kullanıcıya sunan platformumuzda yaklaşan etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Diğer İçeriklere Gözat

Öne Çıkanlar

  • Henüz yorum yok.
  • Yorum ekle