2022 Yılını Kutlayabileceğiniz Mekanlar

2022 Yılını Kutlayabileceğiniz Mekanlar

Yeni bir yıl yaklaşmak üzere ve herkesin heyecanla beklediği yılbaşı programları da planlanmaya başlandı. Yeni yılın heyecanı ile zenginleştirilen bu programlar, Samsun içerisinde coşkuyla kutlanılmaktadır. Özenle planlanarak oluşturulan programlarda güzel mekanların sayesinde birbirinden eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Yılbaşı programları için yerinizi ayırtacağınız mekanlarda özel olarak uyarlanan menüler oluşturulmaktadır. İsteğe göre içkili ya da içkisiz menülerden oluşan programlarda ise sürpriz isimlerin yer alması sizin daha çok eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayarak tüm geceyi harika geçirmeniz için planlanacaktır.

Özel olarak hazırlanan bu programlar tatil akşamınızı çok eğlenceli olarak değerlendirmenizi sağlarken sevdiklerinizle bütün bir senenin ilk gününe daha eğlenceli geçirmenizi sağlayacak mesajlar verecektir. Erken rezervasyonlar sonucunda fırsatlardan faydalanabileceğiniz canlı müzik, oryantal şovlar ve Dj gösterilerinden oluşan yılbaşı programları tam menüyle birlikte servis edilmektedir.

Yılbaşı programlarından daha önceden yerinizi ayırtarak her zevkinize göre özel olarak belirlenen eğlenceler ve lezzetli menüler siz değerli konularını beklemek üzere hazırlanıyor.

Samsun Yelken Kulübü

Samsun Yelken Kulübü
Samsun Yelken Kulübü

Samsun içerisinde yılbaşı programı kapsamında düzenleme yapan mekanlar arasında ilk sırada Samsun Yelken Kulübü yer almaktadır. Sosyal tesis olarak açık ve kapalı alanlardan oluşan çeşitli yerleri mevcuttur. Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerine kurulan bu kulüp, kapalı alan olarak büyük bir salon da bulundurmaktadır.

Bu kulüpte ise sizi harika yılbaşı programı beklerken salon içerisinde 600 kişilik hizmetin olması da daha rahat bir ortam sunuyor. Küçük olan salon içerisinde de aynı özellikler yer alırken burada 300 kişilik bir planlama yapılmaktadır. Ayrıca lezzetli ve kaliteli konu içerisinde iddialı olan tesislerde mutfak kadrosunda sizin için harika menüler de oluşturmaktadır.

Samsun Sheraton Grand Hotel

Samsun Sheraton Grand Hotel
Samsun Sheraton Grand Hotel

Samsun yılbaşı otelleri içerisinde ilk sırada akla gelen ve Samsun’u muhteşem olarak sunan Samsun Sheraton Grand Hotel, muhteşem yılbaşı gecesi için şimdiden sizin için adımlar atıyor. Hem yılbaşında eğlenebilmek hem de geceyi daha konforlu geçirebilmek için tam size göre enerji dolu bir ambiyans oluşturuyor.

Karadeniz kıyılarında Fener Plajı’nda yer alan otelin en cazip yanları ise tarihi eserler sergilenmekte olan Kent Müzesi’ne yakın 4 km yakın olması, biri deniz manzaralı olmak üzere 2 lüks restoranı olmasıdır. Ayrıca spa alanında eğlence sonrasında rahatlama sağlayarak yorulan vücudunuzu da dinlendirebilirsiniz.

Hampton By Hilton Samsun

Hampton By Hilton Samsun
Hampton By Hilton Samsun

Hampton by Hilton Samsun, şehrin içerisinde lüks ve konforlu konaklama hizmeti sunan ve kaliteden ödün vermeyen mimarisiyle sizin için ayrıcalıklı konaklama hizmeti vermektedir. Son zamanlarda her yılbaşında verilen eğlenceleri ile de ön plana çıkan otel için yeniden harika bir yılbaşı geçirmeniz için hazırlıklar aylar öncesinden başlıyor.

Birbirinden lezzetli şık sunumlarının yanı sıra harika ses sanatçılarının da yer aldığı yılbaşı programı için gerekli alanda uygun ambiyans eşliğinde yeni yıla sevdiklerinizle enerjili gireceğiniz eğlence seçenekleri Hampton by Hilton Samsun otelde eşsiz misafirleri için hazırlanıyor.

Grand De Luxe Amisos Hotel

Grand De Luxe Amisos Hotel
Grand De Luxe Amisos Hotel

Samsun şehrinin Merkez ve Atakum Beldesinde bulunan otellerde kaliteli hizmet ve ev rahatlığında lüks konaklama hizmetleri sunan Grand De Luxe Amisos Hotel, kolay ulaşım imkanı ile bulunduğu lokasyonlarda öncü olmaya devam ediyor. Hem iş alanında hem de tatil alanında rahatlığınızı korumanız için hizmet veren bu otel, Samsunlular için bir yandan en iyi eğlenceleri de düzenlemek üzere faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Size özel uygun alanlarında yılbaşında geri sayıma kadar harika vakitler geçirmeniz için uğraş veren Grand De Luxe Amisos Hotel, çeşitli etkinleri sunabilmek için geri sayıma daha aylar varken çalışmalara başladı. Önemli günlerin en başında gelen yılbaşı programı için aktiviteler hızla konumlandırılıyor.

Social People

Social People
Social People

Samsun’un en sevilen mekanları arasında bulunan Social People, arkadaşlarınızla buluşmak veya ailenizle huzurla bir kahve içerek hoş vaktiler geçirebilmek için harika bir yerdir. Lezzetli menülerden oluşan kafe içerisinde oldukça çeşitli tariflerin birleşimi ile yemek ya da tatlı keyfini çıkartabilirsiniz.

Yeni yıl yaklaşırken şimdiden heyecanla hazırlıklarını düşünen mekan içerisinde arkadaşlarınızla ya da ailenizle geri sayıma kadar eğlenip sonrasında yeni yıl dileklerinizin gerçekleşmesi için gözlerinizi kapayabilirsiniz.

No:75 Passage

No:75 Passage
No:75 Passage

Harika bir sıcak mekan düşündüğünüzde akla ilk gelecek isimlerden birisi de No:75 Passage’dır. İçerisinde sıcacık loş bir ortamda harika menüler eşliğinde edilen sohbetlerin tadı başka bir yerde yok gibi. Gündüz ya da akşam ayrı ayrı tat alabileceğiniz kafenin içerisinde eğlenmek ise gerçekten bir harika.

Hayat, hayatı hayat yapanlarla güzel ve hayatın her anı yaşamaya değer düşüncesi ile gelen misafirlerine her zaman ayrıcalıklı ilgi gösteren No:75 Passage, yine farkını koymak için yılbaşı etkinliklerini yenileyerek aylar öncesinde planlarını yapmaya başladı.

Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch

Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch
Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch

Karadeniz kıyısındaki sahil karşısında konumlandırılmış hareketli ve otantik görünümüyle misafirlerini kendisine çekme konusunda ustalaşan Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch, odaları ve lezzetli yemek sunumlarıyla da gelen konuklarını memnun etmeye devam ediyor.

Sahil kıyısında olmasının avantajıyla beraber diğer yandan şık görünümü ve kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlamaktadır. Bu konuya öncelik veren hem butik hem de kafe olarak hizmet sağlayan Janti Boutique Hotel & Cafe Brunch, yılbaşında da gelecek yılı enerji dolu karşılamanız için şimdiden hazırlanıyor.

Anemon Samsun Hotel

Anemon Samsun Hotel
Anemon Samsun Hotel

Samsun Şehir Merkezi semtinde bulunan bu otel, keyifli konaklamanız için tesis, minibar, iklim kontrolü, televizyon ile donatılmış 164 oda ile misafirlerine hizmet verir. Piazza AVM’a iki dakikalık uzaklıkta olması sayesinde büyük avantaj sağlayan otel içerisinde ayrıca lezzetli yemeğin keyfini çıkarabilirsiniz. Konak Dinlenme Tesisleri, Sakız Dondurma, otelden sadece 100metre mesafe uzaklıktayken birden çok faaliyet alanında gününüzü değerlendirebilirsiniz.

Bu kadar detaylı ve konforlu hizmeti size sunan Anemon Samsun Hotel, en küçük misafirlerin bile rahatlığını düşünerek etkinlikler gerçekleştirmenizi ve rahat bir süreç geçirmenizi sağlamaktadır. Bunların yanı sıra sizin için yılbaşında harika zaman geçirmeniz için özel alanlarında gerçekleşecek faaliyetlerine yönelik hazırlıklara başlanılmış ve heyecanla konuklarına yönelik aktivitelerin planına başlanılmıştır.

Bomonti Pub

Bomonti Pub
Bomonti Pub

Harika kahvaltıların ve akşam keyiflerinin ailenizle ve arkadaşlarınızla en eğlenceli şekilde geçmesi için hizmet veren Bomonti Pub, bütün kutlamalarda ve eğlenceli günlerde sizin yanınızda olmaktan kendini geride bırakmıyor.

Yılbaşı için yapacağı kutlamalarla da sizi yalnız bırakmayacak olan Bomonti Pub, aylar öncesinden etkinliklerini belirlemek üzere planlarını yapıyor. Gerek canlı müziği gerekse sizlerle ortak gerçekleştireceği aktiviteleri yılbaşında harika bir yıla başlangıç yapabilmeniz için hazırlamaya başladı.

Liverpool Pub

Liverpool Pub
Liverpool Pub

Son zamanlarda adından her zamankinden daha fazla söz ettiren Liverpool Pub, gündüz harika sohbetlerinize eşlik ederken gece ise eğlencenize eğlence katmaya devam ediyor. Ayrıca güne özel kampanyalı ya da özel menüleri sayesinde misafirlerin gönlünü fethediyor. Diğer yandan canlı müzikleri ile taht kurarak gecelerin eğlencesinde zirveye oturuyor.

Yılbaşı için ise özel çalışmalara şimdiden girişen Liverpool Pub, özel menüsü ve özel ses sanatçıları ile sürprizler hazırlamak için başlıyor. Size daha iyi bir yıla başlamanız için bütün sıkıntıları geride bıraktıracak eğlencenin yaşanması adına hazırlıklara büyük önem veren Liverpool Pub, her zamankinden daha iyi geliyor.

Rock City

Rock City
Rock City

En iyi rock performanslarının ve rock havasının işlendiği bu yerde, müziğin ve eğlencenin tadı bir başka oluyor. Harika manzarası ve otantik görünümü sayesinde farklı bir ambiyans ile gelen misafirlerini cezbediyor. Gerek varil içinde yanan ateş konsepti gerekse sanlı müziklerinde yaşatılan hislerin farkıyla gönülleri fethediyor.

Yılbaşı kutlamalarını, size özel sunumlar ve etkinler üzerine gerçekleştiren Rock City, bu yıl da aynı şekilde daha iyi bir yıla giriş yapabilmeniz için öncesinden planlarını oluşturuyor.

Venn Butik Otel & Restaurant

Venn Butik Otel & Restaurant
Venn Butik Otel & Restaurant

Deniz manzarasının verdiği huzur ile odalarında farklı bir hava yaratan Venn Butik Otel & Restaurant misafirleri için sunduğu lezzetli yemekleri ve rahat odaları sayesinde adından söz ettiriyor. Bulunduğu yerde öncülüğünü koruyan otel, geceleri düzenlediği canlı müzik eşliğinde her zaman daha keyifli dakikalar yaşatıyor.

Diğer yandan ise konaklamalı ya da eğlenceye katılmak için rezervasyon yapanlar için yılbaşı gecesinde daha hareketli zaman geçirilmesi için hazırlıklarını yapıyor.

Tren Samsun

Tren Samsun
Tren Samsun

Birbirinden eğlenceli dakikalar için harika sanatçıları Samsun’a getiren Tren Samsun, her gece aktiviteleri sayesinde ilklerde yer almayı başardı. En iyi performansları sayesinde özel anların yaşanması üzerine en çok tercih edilen mekanlar arasındadır. En iyi sunumları ve içecekleri ile ağız tatlarınıza uygun lezzetleri size sunuyor.

Her geçen gün eğlencenin zirvesini yaşatmak için hizmet veren Tren Samsun, yılbaşı programında da sizlere son yılın son dakikalarını en eğlenceli vakitlerle geçirmeniz için şimdiden plan yapıyor.

Arapina Ela

Arapina Ela
Arapina Ela

Sınırsız eğlenin tam olarak karşılığını yansıtan Arapinaela, her akşam eğlenin tam anlamıyla yansıması olmaya devam ederken misafirlerini her zaman harika sunumları ile ağırlamaktadır. Mekanın dansçıları sayesinde yerinde duramayacağınız vakitleri sunmakta çekinmiyor. En stresli günlerinizin en eğlenceli dakikalarla son bulduğu Arapinaela ayrıcalıklarıyla kendini ön planda tutuyor.

Gündüz hazırladığı menülerin dışında geceleri eğlenceli vakitlerin geçtiği mekan için yılbaşı konsepti ve etkinlikleri heyecanla hazırlanmaya aylar öncesinden düşünülmeye başlandı. Yerinizde duramadan bir yılbaşı coşkusu için hazırlıklar tam anlamıyla gerçekleştiriliyor.

Mavi Pub

Mavi Pub
Mavi Pub

Gece gündüz aynı konsepti farklı ışıklandırmalarla sizlere yansıtan Mavi Pub, akşamları sergilediği canlı müzik eşliğinde bütün stresinizi unutmanıza yardımcı oluyor. Derin sohbetlerin gerçekleştiği en iyi sunumlarla masaların zenginleştirildiği bu mekan içerisinde eğlenceyi sonuna kadar tadabilirsiniz.

Şimdiden yılbaşında ne planı yapsak diyenler için hazırlarına aylar öncesinden başlayan Mavi Pub, canlı müziklerinin dışında sürprizleriyle hazırlanıyor.

Bir yorum yazmaya başla
Yorum
İsim
Mail adresiniz